Probabil nu toată lumea este familiarizată cu numele „Aojiru” și cu atât mai mult nu toţi cunosc despre beneficiile acestei băuturi minune.
Aojiru este un suc din diferite plante care conține multe substanțe utile în compoziția lor, una dintre astfel de plante poate fi atribuită lăstarilor de orz tânăr, iar inițial orzul a fost sursa principală a acestei băuturi.
Celebrul doctor japonez Yoshihida Hagiwara a creat acest suc și a dezvăluit toate proprietățile sale benefice pentru organism. Mult timp a lucrat la studiul lăstarilor de orz și, ca rezultat, a dezvoltat o metodă unică de uscare a sucului proaspăt stors. Sucul obținut este pulverizat în echipamente speciale, în timp ce îl usucă cu un curent de aer rece, în timp ce toate mineralele și vitaminele utile vor rămâne neschimbate. Hagiwara a primit un brevet pentru invenția sa și, printre altele, a primit un premiu în domeniul medicinii și al produselor farmaceutice. Aojiru ulterior a început să fie obținut nu numai din lăstari de orz, ci și din frunzele de varzăși dintr-o plantă precum asibata;
De exemplu, în compoziția varzei Kale, vitamina C nu este mai mică decât în lămâia întreagă, calciul din Kale este de două ori mai mare decât în lapte și, în plus, conține 9 aminoacizi esențiali și 18 aminoacizi neesențiali. De asemenea, compoziția sa este foarte bogată în carotenoizi, precum și în antioxidanți, care sunt de mare ajutor în prevenirea cancerului. Frunzele orzului conțin de 12 ori mai multe fibre decât varza și de 9 ori mai mult acid folic, dar mai puține carotonoide de calciu.
Angelica(plantă) japoneză, la rândul său, este foarte bogată în potasiu, caroten, vitamine din grupul B și, în plus, fier, zinc și fosfor. Mai ales s-a remarcat datorită calconei incluse în compoziția sa, deoarece datorită acestuia, riscul de cancer este redus în mod eficient. În Japonia, băutura Aojiru este foarte populară, potrivit statisticilor, fiecare al doilea locuitor o folosește, iar japonezii știu multe despre bunuri pentru sănătate și longevitate, întrucât Japonia ocupă primul loc în rândul centenarilor, peste 65.000 de persoane cu vârsta peste 100 de ani trăiesc acum în Japonia. !
Deci, ce este atât de util în această băutură?
Dacă luăm în considerare principalele componente ale Aojiru: lăstari de orz, varză și planta angelica, atunci prin proprietățile utile ale acestor plante totul devine imediat clar, deoarece Aojiru nu este altceva decât suc verde special produs din aceste plante. Faptul că acesta este un suc complet natural și conține o cantitate imensă de vitamine și minerale necesare organismului, precum și micro și macro elemente și un complex de antioxidanți care împiedică dezvoltarea celulelor canceroase.
Aojiru are în compoziția sa produse 100% natural.
Rezumând toate proprietățile benefice ale acestei băuturi minunate, putem spune că Aojiru:
- întărește perfect sistemul imunitar datorită conținutului ridicat de vitamine, minerale și oligoelemente
- este un agent profilactic în dezvoltarea bolilor oncologice deoarece conține mulți antioxidanți
- intareste oasele si dintii
- curăță corpul, elimină toxinele și toxinele din acesta
- crește vitalitatea Și aceasta este doar o mică parte din ceea ce este capabil acest suc!
Pentru cine este recomandat Aojiru?
Desigur, se recomandă tuturor celor care doresc să-și îmbunătățească sănătatea și să sporească longevitatea vieţii, dar evidențiem grupurile de oameni care au nevoie doar de Aojiru:
- femeilor însărcinate.
- pentru cei mai vulnerabili: copii și vârstnici
- cei care nu mănâncă deseori legume
- persoanelor cu risc de tromboză
Mod de administrare Aojiru:
Pulberea este ambalată în pliculețe cu diferite doze, se recomandă consumul a 1-3 plicuri pe zi, diluate în 100 de grame de apă caldă, lapte, suc.
Vă rugăm să rețineți că lichidul în care vă diluați, Aojiru nu ar trebui să fie fierbinte, altfel toate proprietățile benefice ale acestei băuturi se vor pierde.